Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με νέο μεγάλο deal αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού στο pet industry της Κύπρου η VTN

Published

on

Σε μια νέα μεγάλη συμφωνία στρατηγικής σημασίας, άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα του ομίλου να καταστεί μακράν ο μεγαλύτερος παίκτης στην κυπριακή αγορά όσον αφορά την προμήθεια προϊόντων που αφορούν την ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του pet industry και να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλες χώρες-ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή-, προχωρά η Vitapets Ltd, μέλος του ομίλου εταιρειών VitaTrace Nutrition Ltd (VTN Group).

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η Vitapets, η πλέον καταξιωμένη εταιρεία στον τομέα της στην Κύπρο, υπογράφει σήμερα συμφωνία συνεργασίας με την Petline A.E., ηγέτιδα εταιρεία στην Ελλάδα στον χώρο των ειδών κατοικιδίων ζώων.

https://e75fd5df5be1a67c52ab13ae39ac0928.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Τι προβλέπει η συμφωνία

Βάσει της συμφωνίας, η Vitapets αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και εμπορία στην Κύπρο της πρωτοποριακής γκάμας προϊόντων ζώων συντροφιάς (pet) που αντιπροσωπεύει για την χώρα μας η Petline Α.Ε., και τα οποία θα διατίθενται σε pet shops, κτηνιατρικές κλινικές, κτηνιατρικά φαρμακεία, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών κήπου.

Η γκάμα των προϊόντων είναι τεράστια και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα προϊόντα των εταιρειών EVER CLEAN, CORE, PROFINE, NATURAL CODE, VITAKRAFT, OXBOW, TROPICLEAN, WHIMZEES, ROGZ κλπ, που ήδη υπάρχουν στην κυπριακή αγορά, καθώς και πολλά άλλα νέα πρωτοποριακά προϊόντα και σειρές.

LOGOS2

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του μεγάλου όγκου προϊόντων, η εφαρμογή της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, τον Μάϊο του 2024 (1η φάση) και τον Σεπτέμβριο του 2024 (2η φάση), ενώ μέχρι την ολοκλήρωσή της, η εταιρεία Vetline Ltd, μέχρι τώρα διανομέας, θα συνεχίσει την προμήθεια των προϊόντων στην κυπριακή αγορά, προσπαθώντας να διασφαλιστεί η ομαλότερη μετάβαση στο νέο δίκτυο.

Η Vetline Ltd θα συνεχίσει την εισαγωγή και εμπορία των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η Petline A.E., που προορίζονται για κτηνιάτρους, καθώς και κτηνιατρικού εξοπλισμού.

Σκοπός και στόχος της συνεργασίας, την συμφωνία της οποίας υπογράφουν σήμερα εκ μέρους της Petline S.A. ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Δημήτρης Δημητρέλιας και εκ μέρους της Vitapets Ltd ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλέξανδρος Χρ. Αγκαστινιώτης, είναι η συνεχής και απρόσκοπτη προμήθεια των προϊόντων της Petline A.E. στην κυπριακή αγορά με ταχύτητα, αξιοπιστία, στις καλύτερες δυνατές τιμές, καθώς και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας με νέες και καινοτόμες σειρές.

Το pet industry και το Συγκρότημα VTN

«Είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι για την νέα μεγάλη συμφωνία που υπογράφουμε με την PetLine Ελλάδος, η οποία περιλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή στην Κύπρο δεκάδων νέων αντιπροσωπειών και μερικών εκατοντάδων νέων προϊόντων», υπέδειξε, μιλώντας στο InBusinessNews, ο γενικός διευθυντής της Vitapets Ltd, Αλέξανδρος Χρ. Αγκαστινιώτης.

Τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη που επέδειξε η PetLine στην Vitapets τιμά ιδιαίτερα την VTN Group, ο κ. Αγκαστινιώτης εξέφρασε ταυτόχρονα την βεβαιότητα πως η συνεργασία θα αποδεχθεί επωφελής, τόσο για τους δύο οργανισμούς, αλλά κυρίως για την αγορά.

Ο Αλέξανδρος Χρ. Αγκαστινιώτης υπενθύμισε πως η Vitapets ανέλαβε δειλά-δειλά στις αρχές του 2020 την αντιπροσωπεία ενός μικρού μέρους της εταιρείας τροφών κατοικιδίων Royal Canin, και μέχρι τέλος του 2020 την αποκλειστική αντιπροσωπεία ολόκληρης της γκάμας.

«Μέσα σε τρία χρόνια», τόνισε, «αναδείξαμε την Royal Canin ως την κορυφαία εταιρεία Super Premium Pet Feeds στην Κύπρο, δηλαδή στη θέση που κατέχει και παγκόσμια. Αυτά τα τρία χρόνια αναλάβαμε επίσης τις αντιπροσωπείες της Sanicat και PetJoy, οι οποίες επίσης έχουν εδραιωθεί στην κυπριακή αγορά».

Ο κ. Αγκαστινιώτης υπογράμμισε πως με τη νέα μεγάλη συμφωνία στρατηγικής σημασίας που υπογράφεται σήμερα, η VTN Group φιλοδοξεί να καταστεί μακράν ο μεγαλύτερος παίκτης στην κυπριακή αγορά όσον αφορά την προμήθεια προϊόντων που αφορούν αυτή την ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του pet industry.

«Φιλοδοξούμε επίσης», συνέχισε, «να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και σε άλλες χώρες, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή».

Επισημαίνοντας τέλος πως ο τομέας του pet industry αναπτύσσεται ραγδαία στην Κύπρο, καθότι πλέον οι Κύπριοι είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στο συγκεκριμένο θέμα και τα κατοικίδια θεωρούνται μέλη της κάθε κυπριακής οικογένειας, ο Αλέξανδρος Χρ. Αγκαστινιώτης διαμήνυσε πως το Συγκρότημα VTN δεν θα μπορούσε να μην έχει ηγετική θέση σε αυτή την αγορά.

Πηγή: Reporter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία

Published

on

Συνεχίζονται οι ψηλές θερμοκρασίες ανά το παγκύπριο.

Νέα κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ στις 11:00 το πρωί και θα ισχύει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση του καιρού: 

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 38 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Πηγή: Sigmalive

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος στην αγωνία για ΑΕΙ Κύπρου-Στρατιωτικές Σχολές – Στις 9 τα αποτελέσματα

Published

on

Τέλος στην αγωνία των υποψήφιων που παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2024, τίθεται σήμερα το πρωί.

Στις 09:00, στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, στην παρουσία της πολιτικής προϊστάμενης του Υπουργείου, Αθηνάς Μιχαηλίδου, θα ανακοινωθούν, τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης 2024 για τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση με drone στο Τελ Αβίβ- Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

Published

on

Η έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ, που κατά τις «πρώτες ενδείξεις» οφειλόταν σε επίθεση με drone, είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι δύο ελαφρά, δήλωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο Ζάκι Χέλερ, εκπρόσωπος του Ερυθρού Άστρου του Δαυίδ (Magen David Adom), του ισραηλινού αντίστοιχου του Ερυθρού Σταυρού.

Προηγούμενος απολογισμός, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, έκανε λόγο για επτά τραυματίες. Ωστόσο ο κ. Χέλερ διευκρίνισε πως οι περισσότεροι ήταν άνθρωποι που υπέστησαν σοκ.

Σύμφωνα με τον Ντιν Έλσντουν, εκπρόσωπο της αστυνομίας, το πτώμα του θύματος φέρει εμφανή τραύματα από συντρίμμια και βρέθηκε μέσα σε ακίνητο που χτυπήθηκε όταν έγινε η έκρηξη.

Ο ισραηλινός στρατός γνωστοποίησε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε, στο πλαίσιο «προκαταρκτικής έρευνας», επρόκειτο για επίθεση με drone. Η έκρηξη οφειλόταν σε «πτώση αεροπορικού στόχου», ανέφερε, διευκρινίζοντας πως δεν ενεργοποίησε καμιά σειρήνα της αεράμυνας. Υποσχέθηκε ότι θα διενεργήσει έρευνα «σε βάθος», προσθέτοντας ότι η πολεμική αεροπορία «αύξησε τις περιπολίες της για την προστασία του ισραηλινού εναέριου χώρου».

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος των κινήματος των Χούθι της Υεμένης για στρατιωτικά ζητήματα Γιαχία Σάρια ανήγγειλε μέσω μέσω X πως αργότερα θα δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για «στρατιωτική επιχείρηση» εναντίον του Τελ Αβίβ.

Πηγή: Sigmalive

Continue Reading

Trending