Connect with us

Δήμος Τσερίου

Μία διαμάχη που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε τρία αδέλφια και εξελίχθηκε σε πυροβολισμούς.

Published

on

Ο 44χρονος άνδρας πυροβόλησε τον 32χρονο αδελφό του το μεσημέρι της Κυριακής σε μια οικία στο Τσέρι, και η αστυνομία αναφέρει ότι το κίνητρο αυτής της επίθεσης φαίνεται να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Η αστυνομία εξετάζει τις μαρτυρίες που έχει συγκεντρώσει για να διαλευκάνει τα αίτια αυτής της επεισοδιακής κατάστασης.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι δύο αδελφοί είχαν διαφωνίες σχετικά με συγκεκριμένα θέματα και, σε κάποια στιγμή, φαίνεται ότι εναντιώθηκαν λόγων. Ο 44χρονος κρατούσε ένα κυνηγετικό όπλο και απείλησε τον 32χρονο. Στη συνέχεια, υπό συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, πυροβολήθηκαν δύο φορές, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματιστεί στο κεφάλι από σκάγια που εκσφενδονίστηκαν από το όπλο.

Στο σημείο του επεισοδίου βρισκόταν και ο τρίτος αδελφός τους, ο οποίος δεν εμπλέκονταν στο περιστατικό. Άμεσα κλήθηκαν μέλη της αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τον χώρο και ξεκίνησαν έρευνες για το συμβάν. Παράλληλα, στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις εξετάσεις που πραγματοποίησαν οι επί καθήκοντι ιατροί, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε επιφανειακά τραύματα στο κεφάλι, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Ο 44χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση. Αναμένεται επίσης να κληθεί για κατάθεση ο τρίτος αδελφός, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό αλλά δεν εμπλέκονταν. Η κατάθεση του θεωρείται εξαιρετικά σημαντική από την αστυνομία, καθώς διαθέτει ακριβή πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη και τι οδήγησε στη σύγκρουση μεταξύ των δύο αδελφών, καθώς και αν οι πυροβολισμοί ήταν πρόκληση του 44χρονου ή αποτέλεσαν ατύχημα λόγω εκπυρσοκρότησης του όπλου.

Continue Reading

Trending