Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακυρώσεις πτήσεων, μαγκωμένα application και κατεστραμμένες βαλίτσες…

Published

on

Αυξητική τάση παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στις καταγγελίες επιβατών, οι οποίοι επέλεξαν να ταξιδέψουν για κάποιες στιγμές χαλάρωσης, αλλά τελικά μετατράπηκε σε ένα μαρτύριο το ταξίδι τους, καθώς είτε τους ακυρώθηκε η πτήση τελευταία στιγμή, είτε δεν κατάφερναν να κάνουν check-in λόγω προβλήματος που παρουσίαζε η εφαρμογή της αεροπορικής εταιρείας, είτε παρέλαβαν κατεστραμμένη τη βαλίτσα τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί συνολικά 32 καταγγελίες από επιβάτες, οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποιου είδους πρόβλημα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι που πραγματοποίησαν. Σημειώνεται, ότι αυξητική τάση παρουσίασαν και οι καταγγελίες που αφορούσαν τη διαφοροποίηση της θέσης που έχει πληρώσει για να καθίσει ο επιβάτης από πλευράς αεροπορικής εταιρείας, κάτι που φυσικά προκαλεί δυσφορία στους ίδιους τους καταναλωτές.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι σήμερα, ισχύουν σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλοι οι κανόνες για τα δικαιώματα του επιβάτη και γι’ αυτό τον λόγο ο Σύνδεσμος Καταναλωτή, πραγματοποίει εκστρατεία ενημέρωσης προς τους καταναλωτές, ώστε να γνωρίζουν για τι πραγματικά ισχύει και τι μπορούν να διεκδικήσουν σε περίπτωση προβλήματος που αντιμετωπίσουν.

Για τις δεκάδες καταγγελίες που καταγράφηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες, μίλησε στον REPORTER η νομική λειτουργός του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Βιργινία Χρήστου, η οποία ανέφερε πως υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις καταγγελιών σε σχέση με το application των εταιρειών, καθώς υπάρχουν κάποιες αεροπορικές εταιρείες που για να μπορείς να κάνεις check-in πρέπει να κατεβάσεις την εν λόγω εφαρμογή στο κινητό, διαφορετικά εάν μπεις στην ιστοσελίδα να κάνεις το check-in υπάρχει καθυστέρηση. Για παράδειγμα, εξήγησε η κα. Χρήστου, υπήρξε περίπτωση αεροπορικής εταιρείας, όπου οι επιβάτες δεν μπορούσαν να κάνουν check-in με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέψουν να πετάξουν και να χάσουν την πτήση τους, λόγω προβλήματος που είχε η ίδια η εταιρεία και δεν ήταν ευθύνη των επιβατών.

Ακόμη, υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις καταγγελιών, που αφορούσαν φθορά και καταστροφή βαλίτσας, με τους επιβάτες που φθάνουν στον προορισμό τους, να παραλαμβάνουν τη βαλίτσα σου σε αγνώριστη κατάσταση, χωρίς να γνωρίζουν μάλιστα, πως να χειριστούν την κατάσταση.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν ακόμη δυο κατηγορίες παραπόνων, όπου η μια αφορά τα voucher τα οποία δίνουν οι αεροπορικές εταιρείες και αυτό που επισημαίνει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών, είναι ότι δεν μπορεί μια αεροπορική εταιρεία σε περίπτωση που ακυρώνει η ίδια την πτήση να δίνει στον καταναλωτή voucher. Επίσης, η άλλη κατηγορία, σύμφωνα με την κα. Χρήστου, «είναι επιβάτες οι οποίοι θα ταξίδευαν την περίοδο της πανδημίας, αλλά ακυρώθηκαν οι πτήσεις τους. Αφού τους εξηγήσαμε πώς θα υποβάλουν το παράπονό τους στην εταιρεία, μέχρι σήμερα κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν ακόμη λάβει τα χρήματά τους πίσω«.

Αυτό που έχει διαφανεί επίσης, τους τελευταίους μήνες είναι ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα ανάμεσα στους καταναλωτές για το πού θα αποταθούν σε περίπτωση προβλήματος, καθώς από τη μια υπάρχει το Ευρωπαϊκό Κέντρο στην Κύπρο, από την άλλη υπάρχει το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η Υπηρεσία Καταναλωτή και ο Σύνδεσμος Καταναλωτών. Ότι έχει σχέση με πτήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή από τρίτη χώρα προς χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ευρωπαϊκό αερομεταφορέα, το αρμόδιο τμήμα σύμφωνα με τη νομική λειτουργό, είναι το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι, η Υπηρεσία Καταναλωτή, δεν ασχολείται με προβλήματα που προκύπτουν από ακυρώσεις πτήσεων, αλλά ασχολείται με θέματα που αφορούν οργανωμένα ταξίδια, για τα οποία καταγραφεί συνολικά έξι καταγγελίες από τον Ιανουάριο. Είναι παράπονα, που αφορούν διαμονή και μετακίνηση σε χώρες του εξωτερικού, όπου πρόκειται κυρίως για υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Πηγή: reportercy

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OCCRP: O ρόλος Κύπρου στην αυτοκρατορία του Αφγανού γείτονα του Jho Low

Published

on

Στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η Κύπρος προκειμένου ο πρώην Αφγανός βουλευτής Ajmal Rahmani να χτίσει την αυτοκρατορία επιχειρήσεων και ακίνητα σε Γερμανία και Τουμπάι αναφέρεται δημοσίευμα του OOCR. Το 2023 το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε κυρώσεις σε βάρος του Mir Rahman Rahmani, πρώην επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων της προηγούμενης αφγανικής κυβέρνησης, και του Ajmal Rahmani, γιου του και πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Μεταξύ 2018 και 2022, ο Ajmal Rahmani συγκέντρωσε ακίνητη περιουσία στη Γερμανία αξίας 197 εκατομμυρίων ευρώ (212 εκατομμυρίων δολαρίων), σύμφωνα με αναφορές του συνεργάτη μέσων ενημέρωσης του OCCRP, ZDF frontal . Αγόρασε τα ακίνητα χρησιμοποιώντας κυπριακές εταιρείες χαρτοφυλακίου, καθώς και γερμανικές εταιρείες εγγεγραμμένες με το κυπριακό διαβατήριό του.

Τα στοιχεία που διέρρευσαν δείχνουν ότι πέντε ακίνητα στο Ντουμπάι –– συνολικής αξίας περίπου 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων –– είχαν επίσης καταχωρηθεί στο κυπριακό διαβατήριο του Ajmal Rahmani.

O λόγος των κυρώσεων από ΗΠΑ

Τον Δεκέμβριο του 2023, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επέβαλε κυρώσεις σε αυτόν και τον πατέρα του, Μιρ Ραχμάν Ραχμάνι, για φερόμενη διαφθορά που περιελάμβανε χειραγώγηση της αγοράς καυσίμων του Αφγανιστάν με σκοπό την κατάχρηση κεφαλαίων ανασυγκρότησης των ΗΠΑ.

Στις 31 Ιανουαρίου, οι Ραχμάνοι υπέβαλαν μήνυση κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ σε απάντηση στην οποία «αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη σε οποιοδήποτε σχέδιο διαφθοράς προμήθειας καυσίμων».

Η μήνυση του Ραχμάνη έλυσε επίσης κατά λάθος ένα μυστήριο: Αποκάλυψε ότι πατέρας και γιος συνέχισαν να έχουν και οι δύο κυπριακή υπηκοότητα.

Το OCCRP ανέφερε τον Δεκέμβριο ότι μια επιτροπή που διορίστηκε από την Κυπριακή κυβέρνηση είχε συμβουλεύσει τις αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο ανάκλησης των διαβατηρίων τους, επειδή φέρεται να είχαν παραβιάσει τους κανονισμούς που διέπουν τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

«Θα πρέπει να εξεταστεί η πιθανότητα στέρησης της ιθαγένειας από τον επενδυτή», ανέφερε μια εσωτερική έκθεση του 2021 για τον Ajmal Rahmani από την επιτροπή, η οποία ελήφθη από τους δημοσιογράφους.

Οι συστάσεις της επιτροπής με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μύρωνα Νικολάτο ήταν μη δεσμευτικές και δεν είναι γνωστό εάν η Κύπρος επανεξέτασε την υπηκοότητα του Ραχμάνη. Οι Κυπριακές αρχές δεν απάντησαν σε αίτημα για σχολιασμό του OCCRP.

Σε μια απάντηση μέσω email σε ερωτήσεις, ο Ajmal Rahmani είπε ότι η υπηκοότητά του «αποκτήθηκε και αποκαλύφθηκε στις αρμόδιες αρχές σε πλήρη συμμόρφωση με τους νόμους της Κύπρου».

Διαβατήρια και Περιουσία

Τα αυστριακά περιουσιακά αρχεία δείχνουν ότι η κυπριακή υπηκοότητα βοήθησε την Tahmina Tajali, σύζυγο του Ajmal Rahmani, να αγοράσει μια βίλα στο χιονοδρομικό κέντρο του Kitzbühel το 2020. Το ακίνητο, το οποίο κόστισε 10,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι καταχωρημένο στο κυπριακό της διαβατήριο.

Στη συνεχιζόμενη αγωγή του κατά της αμερικανικής κυβέρνησης, ο Ajmal Rahmani τόνισε τη χρήση του κυπριακού διαβατηρίου του για την οικοδόμηση της επιχείρησής του, σημειώνοντας ότι «απέκτησε υπηκοότητα με επένδυση από την Κύπρο και άρχισε να επενδύει στην Ευρώπη».

Ο γείτονας του Jho Low

Μετά το κλείσιμο του προγράμματος χρυσών διαβατηρίων της, η Κύπρος ακύρωσε την υπηκοότητα πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του Jho Low, χρηματοδότη στο επίκεντρο του τεράστιου σκανδάλου του 1MDB, το οποίο έφερε δισεκατομμύρια δολάρια από ένα κρατικό ταμείο της Μαλαισίας.

Όπως αποδεικνύεται, ο Jho Low ήταν γείτονας του Ajmal Rahmani στο θέρετρο της Αγίας Νάπας, στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου. Μια συμφωνία αγοράς που επικαλείται η Επιτροπή Νικολάτος αναφέρει ότι ο Ajmal Rahmani κατέβαλε την ελάχιστη επένδυση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για μια παραθαλάσσια βίλα το 2014, την ίδια χρονιά που έκανε αίτηση για το διαβατήριό του.

Σε ένα άλλο crossover με τον Jho Low, οι Rahmani χρησιμοποίησαν τις ίδιες δύο εταιρείες για να επεξεργαστούν τις αιτήσεις τους, την Henley & Partners και τη FidesCorp Limited. Τα έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν ότι ο Ajmal Rahmani πλήρωσε 55.000 ευρώ ως αμοιβές στην Henley Estates, τον τοπικό μεσίτη διαβατηρίων στην παγκόσμια εταιρεία Henley & Partners.

Σε μια απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ερωτήσεις, η εκπρόσωπος της Henley & Partners, Sarah Nicklin, είπε ότι το τμήμα οικονομικών της είχε «κάνει ενδελεχή έλεγχο και δεν μπορεί να εντοπίσει καμία πληρωμή που έλαβε από τον Rahman Rahmani και/ή τον γιο του Ajmal Rahmani».

«Ωστόσο, μπορεί αυτά τα άτομα να παραπέμφθηκαν σε ανεξάρτητους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών και η Henley Estates να συμμετείχε στη σχετική αγορά ακινήτων», πρόσθεσε ο Nicklin.

Σύμφωνα με πορίσματα της Επιτροπής Νικολάτου, ο Ajmal Rahmani φαίνεται να έχει πληρώσει τουλάχιστον 90.000 ευρώ στη FidesCorp.

Μια εσωτερική έκθεση από την επιτροπή Nicolatos σημειώνει ότι η FidesCorp διεκπεραίωσε επιτυχημένες αιτήσεις υπηκοότητας για τη σύζυγο και τις κόρες του Mir Rahmani, παρόλο που η γραφειοκρατία τους περιελάμβανε ύποπτα «πλαστά έγγραφα».

Ο φόβος για Ταλιμπάν

Ενώ η μήνυση του Ραχμάνι στις 31 Ιανουαρίου δείχνει ότι διατήρησαν την υπηκοότητά τους παρά τη συμβουλή της Επιτροπής Νικολάτου να επανεξετάσει το καθεστώς τους, λένε ότι τώρα ανησυχούν ότι οι κυρώσεις του Υπουργείου Οικονομικών θα μπορούσαν να τους κοστίσουν τα κυπριακά τους διαβατήρια.

Στην αγωγή τους, οι Ραχμάνι υποστηρίζουν ότι οι κυρώσεις «τους εκθέτουν σε σοβαρό κίνδυνο απώλειας ιθαγένειας, πιθανή απέλαση στο Αφγανιστάν όπου αυτοί και οι οικογένειές τους, εάν επιστραφούν, θα αντιμετώπιζαν σοβαρή απειλή και κίνδυνο δίωξης και σωματικής βλάβης στα χέρια των Ταλιμπάν».

Η μήνυση εξέφραζε ανησυχία ότι ο Ajmal Rahmani θα μπορούσε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το Ντουμπάι εάν του ανακληθεί το κυπριακό διαβατήριο, σημειώνοντας ότι «η διαμονή του συνδέεται με την κυπριακή του υπηκοότητα».

Ο Ajmal Rahmani παραπονέθηκε επίσης ότι οι κυρώσεις επηρεάζουν τα σημαντικά επιχειρηματικά του συμφέροντα στη Γερμανία, όπου οι εταιρείες του κατέχουν ακίνητη περιουσία αξίας 212 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μεταξύ άλλων εικαζόμενων επιπτώσεων, η γερμανική μονάδα του γίγαντα υπολογιστών IBM ακύρωσε τη μίσθωση για τα κεντρικά της γραφεία στη χώρα, το οποίο βρισκόταν σε ένα κτίριο που ανήκει σε θυγατρική της κυπριακής εταιρείας χαρτοφυλακίου του Ajmal Rahmani, RG Holdings Limited.

Πηγή: Sigmalive

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκία: Οι φήμες για πραξικόπημα και ο ρόλος μαφιόζου στα κατεχόμενα

Published

on

Αίσθηση προκαλούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Τουρκία οι πληροφορίες ότι απετράπη απόπειρα συνωμοσίας -ή, κατά ορισμένους κύκλους, ακόμη και απόπειρα πραξικοπήματος- εις βάρος της κυβέρνησης Ερντογάν, «με εμπλοκή ανθρώπων της Μαφίας και στελεχών της Αστυνομίας».

Σύμφωνα με την DailySabah, η Γενική Εισαγγελία στην Άγκυρα ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τέσσερις δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι εργάζονταν στη μονάδα οργανωμένου εγκλήματος της αστυνομίας της πρωτεύουσας, συνελήφθησαν. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται και αρχηγοί της αστυνομίας που φέρεται να συμμετείχαν σε συνωμοσία κατά πολιτικών.

Το γραφείο ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι αστυνομικοί «συμπεριλήφθηκαν σε έρευνα για τους ισχυρισμούς ενός ”μυστικού αυτόπτη μάρτυρα”, σε μια υπόθεση εναντίον του αρχηγού του οργανωμένου εγκλήματος που συνελήφθη πέρυσι, του Αϊχάν Μπόρα Καπλάν.

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για «σχέδιο», χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια δεσμεύτηκε να διερευνήσει πλήρως τη συνωμοσία.

Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης τονίζουν πως οι ύποπτοι προσπάθησαν να πλήξουν ανθρώπους κοντά στην κυβέρνηση και πολιτικούς σε μια έρευνα διαφθοράς.

Το άτομο που φέρεται να διέρρευσε τις πληροφορίες είναι μέλος της μαφίας, ο Σερντάρ Σέρτσελικ, νούμερο 2 στην ιεραρχία.

Ο Σέρτσελικ, σε αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε στην αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Sozcu, δηλώνει ότι, ευρισκόμενος στην Κύπρο και καταζητούμενος στην Τουρκία, τον κάλεσαν στην Άγκυρα, όχι για να τον συλλάβουν, αλλά για να δώσει μια κατάθεση, και του υποσχέθηκαν ότι στη συνέχεια θα αφηνόταν ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, παρουσιάστηκε ο ίδιος στο κλιμάκιο της τουρκικής αστυνομίας στην κατεχόμενη Κύπρο, από εκεί τον έστειλαν αεροπορικώς στην Άγκυρα, όπου τον περίμεναν στελέχη της Διεύθυνσης Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος της αστυνομίας.

Στην Άγκυρα, όπως λέει, του ζητήθηκε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας, υπό την απειλή ότι, αν δεν δεχτεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Τουρκία: Ο μάρτυρας υπέγραψε κατάθεση και εξαφανίστηκε στο εξωτερικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο προστατευόμενος μάρτυρας υπέγραψε 19σέλιδη κατάθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και «βραχιολάκι», ωστόσο αργότερα διέφυγε στο εξωτερικό.

Στην ομολογία του, ο Σέρτσελικ φέρεται να κατέθεσε κατά στελεχών της κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου. Αστυνομικές πηγές ωστόσο διέψευσαν, σύμφωνα με τη Sozcu, ότι ο Σέρτσελικ ενέπλεξε τα ονόματα των πρώην υπουργών Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μπόζταγ, καθώς και του διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Χασάν Ντογάν.

Στη σκιά του σάλου, απομακρύνθηκαν χθες, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής της Άγκυρας, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και ο αναπληρωτής διευθυντής της ίδιας υπηρεσίας.

Σήμερα έγινε γνωστό από την εισαγγελία ότι συνελήφθησαν τρεις αστυνομικοί διευθυντές και ένας αξιωματικός της αστυνομίας στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, χωρίς να κατονομάζονται.

Ο εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ανέφερε πως «είναι θέμα ύπαρξης και τιμής του Κράτους Δικαίου να το δείξουμε αυτό σε όλους και να τους βάλουμε όλους στη φυλακή», ενώ «έδειξε» ως αυτουργούς της συνωμοσίας τους «γκιουλενιστές» (FETO), τους οπαδούς δηλαδή του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τους οποίους η Άγκυρα κατηγορεί για την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.

«Πλησιάζει η στιγμή που θα πληρώσουν το τίμημα και δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν τα προδοτικά μέλη της FETO στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι που έχουν πουληθεί και στρατολογηθεί ως εκπρόσωποί τους» είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ενώ ο Ερντογάν, απευθυνόμενος στην Κ.Ο του ΑΚΡ, ανέφερε:

«Δεν μπορούμε και δεν θα επιτρέψουμε να επανεμφανιστούν φαινόμενα χειραγώγησης μέσω της γραφειοκρατίας, τα οποία ξεπεράσαμε τα τελευταία 21 χρόνια ως αποτέλεσμα επίπονων αγώνων. Παρακολουθούμε κάθε περιστατικό που ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα σε όλες του τις διαστάσεις μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Όποιος παρεκκλίνει από το νόμο, όποιος κάνει λάθος, θα βρεθεί οπωσδήποτε προ των ευθυνών του με βάση το νόμο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην κάνει κανείς το καθήκον του απέναντι στη χώρα και το έθνος. Για εμάς, κάθε δευτερόλεπτο είναι διαπίστευμα από το έθνος μας και οφείλουμε να το ξοδεύουμε για το έθνος μας».

Σύμφωνα με την τουρκική υπηρεσία του BBC, το βράδυ της Τρίτης ο Ερντογάν συναντήθηκε στο προεδρικό μέγαρο με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιλμάζ Τουντς, και τον αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, Ιμπραχίμ Καλίν.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια, σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε ότι «θα καταστρέψουμε εκείνους που συμπορεύονται με τις τρομοκρατικές οργανώσεις, τα παρακλάδια τους και τις οργανώσεις οργανωμένου εγκλήματος και όποιον προσπαθεί να κάνει κόλπα εις βάρος του κυρίου προέδρου μας, της κυβέρνησής μας και των πολιτικών μας με τις τακτικές της FETΟ με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τα κόλπα και τις παγίδες τους».

Πηγή: iefimerida

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στη Λεμεσό: 30χρονος απεβίωσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Published

on

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του σε γήπεδο ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον 30χρονο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο.

Πηγή: Sigmalive

Continue Reading

Trending