Connect with us

PODCAST

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΙΤΤΑΡΑ

Published

on

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τρίτη προεκλογική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Λατσιών κ. Χρίστου Πιτταρά στο σωματείο Παρθενών προσφύγων Λατσιών, το οποίο ήταν κατάμεστο από υποστηρικτές και φίλους της υποψηφιότητάς του. Ο κ. Πιτταράς, ανέφερε ότι σε μία πολύ δύσκολη χρονική περίοδο όπου η οικονομική κρίση έπληξε τους δήμους και κατ επέκταση τις τοπικές κοινωνίες, καταφέραμε ασκώντας συνετή και νοικοκυρεμένη οικονομική πολιτική την επίτευξη σημαντικών στόχων.

%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-3-latsia-tv

Συνεχίσαμε την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες μας, ενώ ταυτόχρονα προχωρήσουμε στην εκτέλεση ικανών αναπτυξιακών έργων αλλά και στη δρομολόγηση έργων τα οποία θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τον Δήμο μας. Ο κ Πιτταράς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Λατσιών πέτυχε να οφείλει σήμερα σε τρίτους, όσα περίπου όφειλε πριν 10 χρόνια, εξοφλώντας 4 από τα δάνεια του και μειώνοντας κατά 1 820 0000 ευρώ τον τρεχούμενο λογαριασμό του, ασκώντας μάλιστα πλούσια κοινωνική πολιτική. Τόνισε ακόμη εμφαντικά ότι ο ίδιος δε δέχεται από κανέναν να μηδενίζει το έργο των τελευταίων χρόνων αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ανέγερση του κέντρου υγείας Λατσιών, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, την επέκταση των παιδικών κατασκηνώσεων προς όφελος των παιδιών μας, τη μετατροπή πάρκων σε ασφαλείς παιδικές χαρές και άλλων. Περαιτέρω ο κ Πιτταράς αναφέρθηκε σχολαστικά στη δρομολόγηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων από τον Δήμο μας όπως το περιβαλλοντικό πάρκο Παλλουρόκαμπος, την ανάπλαση του παλαιού πυρήνα, τη Β φάση του Γραμμικού πάρκου, την αξιοποίηση του φαραγγιού της Κακκαρίστρας και άλλων, διαβεβαιώνοντας ότι αυτά θα συνεχιστούν για να ολοκληρωθούν.

%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-2-latsia-tv

Ο κ. Πιτταράς ανέλυσε το πρόγραμμά του στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι ο Δήμος μας επιβάλλεται να συνεχίσει τη σταθερή αναπτυξιακή του πορεία χωρίς πειραματισμούς αλλά με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό. Αναφέρθηκε ακόμη σε συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις που ο ίδιος προτίθεται να προωθήσει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ,σε περίπτωση εκλογής του, προκειμένου για τον συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου και όλους τους οικισμούς προσφύγων, συνεχίζοντας τη διεκδικητική πολιτική που άσκησε ο Δήμος προς το κράτος και τη Βουλή. Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν βουλευτές του ΔΗΣΥ και προσωπικότητες από όλους τους κομματικούς χώρους, ο τέως δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κυπριανού και πλήθος κόσμου. Η συγκέντρωση ήταν πολύ ενθουσιώδης και η υποδοχή του υποψηφίου έγινε με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

LikeShow more reactions

Comment

PODCAST

Watch tonight (27/10) at 18.00 the interview with the deputy Ambassador of Israel Ms Rotem Segev

Published

on

The October 7th Hamas strike caught Israel, one of the supposedly safest countries in the world, off guard. What ‘s following since then is a real threat to the delicate balances in the Eastern Mediterranean and to the rest of the world. Today we are hosting the Deputy Chief of Mission of the embassy of the state of Israel in Cyprus, Ms Rotem Segev.

* How much has the October 7th attack by Hamas affected the people of Israel?

* There is a global debate regarding Israel’s right to self-defense and the protection of its citizens, whether it is justified to punish all Palestinians living in the Gaza Strip. Your Comment please.

*There is another battlefield, that of fake news and social media. How you dealing with this new reality as a state and more specifically as the embassy of the state of Israel in Cyprus?

*In the geopolitical analysis of events, there is an analysis that a world war is being waged in the Middle East with the direct or indirect participation of all actors in the region. What is your opinion?

*How is the State of Israel seeking to resolve the conflict with the Palestinians, Hamas and other actors in the region? What is considered as an ideal solution?

*How do you perceive Turkey’s attitude towards you?

*Thousands of Israeli citizens live in Cyprus, both in the Republic of Cyprus and in the occupied territories. How do they experience the crisis and how safe is the Republic of Cyprus as a destination?

Continue Reading

PODCAST

Podcasts από τον Δήμο Λευκωσίας

Published

on

Στο Spotify, Apple και Google podcasts, μπορείτε πλέον να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Λευκωσίας, για τα νέα του Δήμου της πρωτεύουσας καθώς επίσης να γνωρίσετε τα ιστορικά του μνημεία, να επισκεφτείτε τα μουσεία του, να ενημερωθείτε για τις πολιτιστικές δράσεις και τους ανθρώπους που αγαπούν αυτή την πόλη.

Ο Δήμος Λευκωσίας είναι ο πρώτος Δήμος της Κύπρου που επιλέγει να επικοινωνήσει μέσω podcasts με τους δημότες αλλά και επισκέπτες του, και ένας από τους – αν όχι ο πρώτος – στην Ευρώπη που ενστερνίζεται το μέσο αυτό.

Τα podcasts του Δήμου Λευκωσίας παρουσιάζουν πληροφορίες χρηστικής αξίας για τους δημότες, κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες του Δήμου Λευκωσίας. Επιπλέον παρουσιάζουν την ιστορία της πόλης και συστήνουν τα πολιτιστικά της μνημεία, τα μουσεία, τους χώρους πολιτισμού και θέατρα. Επιπρόσθετα γνωρίζουμε ανθρώπους που έζησαν, μεγάλωσαν και δημιούργησαν στη Λευκωσία, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας αγαπημένες τους διαδρομές ή τις αναμνήσεις τους.

Στα podcasts που έχουν ήδη δημοσιευθεί στο κανάλι του Δήμου Λευκωσίας σε Spotify, Apple & Google podcasts,  μπορείτε να μάθετε πως μπορείτε να πληρώσετε online, να κάνετε τις αιτήσεις σας online, να παντρευτείτε στο Δήμο Λευκωσίας, να καταθέσετε τις αιτήσεις σας για το στεγαστικό σχέδιο αναζωογόνησης ορεινών, ακριτικών και μειονεκτικών περιοχών, να πάρετε άδεια λειτουργίας για την επιχείρησή σας, να ανανεώσετε την άδεια κατοχής σκύλου ή να παρκάρετε δωρεάν το ηλεκτρικό σας όχημα.

Τα podcasts θα δημοσιεύονται στο κανάλι του Δήμου σε Spotify, Apple και Google podcasts εβδομαδιαίως.

Τα podcasts του Δήμου Λευκωσίας μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ

Τη φωνή τους στα πρώτα podcasts του Δήμου Λευκωσίας δανείζουν οι Παναγιώτης Κυριάκου, Πέγκυ Σπινέλη και Ανδρεας Φυλακτού.

Για εισηγήσεις, πρόσωπα που θα θέλατε να ακούσετε να μιλούν για την πόλη ή ιστορικά μνημεία που θα θέλατε να γνωρίσετε, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ

Continue Reading

PODCAST

ΒΡΑΔΥΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ KEY PARTNERS – SEE YOU TRAVEL | ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ

Published

on

O δήμαρχος των Λατσιών κος Χρήστος Πιτταράς στο σύντομο του χαιρετισμό συνεχάρηκε τον διευθυντή των εταιρειών κον Μάριο Αντωνίου και την ομάδα του, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά και για το επαγγελματικό ήθος τους. Τόνισε χαρακτηριστικά “είμαι τυχερός που ως δήμαρχος των Λατσιών, έχουμε εταιρείες όπως τις KEY PARTNERS και SEE YOU TRAVEL, αλλά και επιχειρηματίες όπως ο φίλος ο Μάριος ο οποίος κοσμεί το επιχειρείν του δήμου μας”.


Continue Reading

Trending