Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμπρησμός οχημάτων στη Λεμεσό – Καταστράφηκαν ολοσχερώς 3, ζημιές σε άλλα δύο

Published

on

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Aρχές τα ξημερώματα στη Λεμεσό μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε  σε οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Τραχώνι.

Επιτόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις καθώς και Πυροσβεστική που κατέσβησαν τη φωτιά η οποία ξεκίνησε από ένα όχημα και επεκτάθηκε σε άλλα τέσσερα. Kαταστράφηκαν ολοσχερώς 3 αυτοκίνητα και άλλα δύο υπέστησαν ζημιές

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Πηγή: Sigmalive

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Silia Kapsis nailed her performance in Eurovision 2024 Semi final 1

Published

on

Our girl Silia, the 17 years old gem, just perform first and open the competition of the first semi final for this years Eurovision song contest

https://youtube.com/watch?v=_6ncN7WC_Og%3Fcontrols%3D1%26modestbranding%3D1%26loop%3D0%26autonext%3D0%26showinfo%3D1%26rel%3D1%26thumbnails%3D0%26cc_load_policy%3D1%26cc_lang_pref%3D1%26hl%26iv_load_policy%3D1%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fcitychannel.live%26widgetid%3D1

Πηγή: Citychannel

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Here are the 10 finalist of Semi final 1

Published

on

There they are, your 10 winners for the first semi final in a random order:

Πηγή: Citychannel

Continue Reading

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θανατηφόρο Λεμεσού: Έφερε κράνος και πλήρη στολή μοτοσικλέτας ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου

Published

on

Προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσικλέτας έφερε ο άτυχος 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου, ο οποίος έχασε τη ζωή του ανήμερα του Πάσχα στον δρόμο Καλού Χωριού  – Λεμεσού, μετά από οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 19:40.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 30χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, έχοντας ως οδηγό 44χρονη γυναίκα και συνοδηγό 53χρονη.

Την ίδια περίπου στιγμή, αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 31χρονο, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος της 44χρονης.

Από την αρχική σύγκρουση, η οποία φαίνεται να ήταν βίαιη, ο 30χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος να σημειωθεί, έφερε προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επι καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, δεν τραυματίστηκαν.

Στους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων διενεργήθηκαν εξετάσεις αλκοτέστ με την ένδειξη όσο αφορά στην 44χρονη να είναι 5μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ όσο αφορά στον 33χρονο η ένδειξη ήταν μηδενική.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Continue Reading

Trending