Connect with us

PEOPLE & STYLE

Beauty Line: O εκσυγχρονισμός στη γραμμή ομορφιάς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο

Published

on

Τολμηρά και δυναμικά τα Beauty Line αποδεικνύουν ξανά πως ο εκσυγχρονισμός στη γραμμή ομορφιάς δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Για τον αέρα ανανέωσης στην εικόνα του διάσημου brand, αλλά και για το νέο κατάστημα – στολίδι στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, μας μιλούν η General Manager των Beauty Line Ειρήνη Χριστοδούλου και η Chief Marketing Officer του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Χρυστάλα Κουρή.

Nέα φρέσκια εικόνα για τα Beauty Line. Τι νέο θα δούμε και τι είναι εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις;

Χρυστάλα Κουρή: Η όλη μας εικαστική ταυτότητα ανανεώνεται. Το λογότυπο εκσυγχρονίζεται, απλουστεύεται, γίνεται πιο τολμηρό και δυναμικό. Η γραμμή ομορφιάς απελευθερώνεται από αυτό κι αποκτά έναν ανανεωμένο προορισμό εντός της ταυτότητας του Beauty Line. Δεν είναι ποτέ στατική. Αντίθετα, είναι πολυδύναμη ώστε να μπορεί να επικοινωνεί διαφορετικά μηνύματα ανάλογα με τις ανάγκες.

Η χρωματική μας παλέτα εμπλουτίζεται. Εμπνευσμένη καθώς είναι από τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα της Κύπρου, στα χρώματα του Beauty Line προστίθενται αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου.

Δημιουργείται ένα έμβλημα το οποίο θα είναι η σφραγίδα του Beauty Line, ως σύμβολου ομορφιάς και αυτοπεποίθησης.

Με ποιο σκεπτικό προχωρήσατε σ’ αυτές τις κινήσεις;

Χ.Κ.: Η ανανεωμένη ταυτότητα του Beauty Line έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πιο ευέλικτη, προσαρμόσιμη και στοχευμένη, βοηθώντας μας να προβάλουμε ένα brand που έχει στο επίκεντρο τους πελάτες του.

Τόσο εικαστικά όσο και σημειολογικά το brand μπορεί πλέον να ευθυγραμμίζεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών με αποτελεσματικότερο τρόπο. Προτεραιότητά μας είναι να ενδυναμώνουμε την κάθε γυναίκα. Η ομορφιά έχει πολλές πτυχές και αυτές τις περιλαμβάνει η νέα προσέγγιση.

Η εφαρμογή της ανανεωμένης ταυτότητας αποκαλύπτεται με το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

«Η ανανεωμένη ταυτότητα του Beauty Line έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πιο ευέλικτη, προσαρμόσιμη και στοχευμένη, βοηθώντας μας να προβάλλουμε ένα brand που έχει στο επίκεντρο τους πελάτες του»

Χρυστάλα Κουρή

Πείτε μας περισσότερα για το νέο κατάστημα – στολίδι που άνοιξε στη Μακαρίου.

Ειρήνη Χριστοδούλου: Το νέο μας κατάστημα Beauty Line, στη λεωφόρο Μακαρίου, ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει την εξερεύνηση και τον πειραματισμό των πελατών, άρχισε τη λειτουργία του στις 2 Νοεμβρίου. Αποτελεί ορόσημο εξέλιξης για το brand και τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους καταναλωτές. Αυτή είναι η αφετηρία για να προβάλουμε το ανανεωμένο μας όραμα, εναρμονισμένο με τις σύγχρονες ανάγκες, τη νέα μας εταιρική ταυτότητα και την αναβαθμισμένη εμπειρία του πελάτη.

To Beauty Line εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζει την έννοια της ομορφιάς. Σκοπός μας είναι η ενδυνάμωση της σύγχρονης γυναίκας και η ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς σε όλες τις εκφάνσεις της.

Τι μπορεί ο επισκέπτης να βρει στο νέο Beauty Line και γιατί επελέγη το κέντρο της πρωτεύουσας;

Ει.Χ.: Στο νέο μας κατάστημα οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ και περιλαμβάνει προϊόντα για την περιποίηση δέρματος και μαλλιών, αρώματα και πολλά εργαλεία ομορφιάς, καλύπτοντας διάφορα γούστα και προτιμήσεις.

Σχετικά με το σημείο παρουσίας των Beauty Line στο κέντρο της πόλης, αυτό χωρίς αμφιβολία συμβάλλει, διαχρονικά, στην τόνωση της εμπορικότητας και της ζωντάνιας του. Τώρα ανοίγουμε κάτι περισσότερο από ένα νέο κατάστημα. Δημιουργούμε μια νέα εμπειρία που θέλουμε να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας κάθε πτυχή της εσωτερικής και εξωτερικής της ομορφιάς. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση πιστεύουμε πως θα φέρει μια νέα πνοή στο κέντρο της Λευκωσίας.

«Τώρα ανοίγουμε κάτι περισσότερο από ένα νέο κατάστημα, δημιουργούμε μια νέα εμπειρία που θέλουμε να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας κάθε πτυχή της εσωτερικής και εξωτερικής της ομορφιάς»

Ειρήνη Χριστοδούλου

Ομολογουμένως, στη βάση των όσων μας αναφέρατε, πρόκειται για μια πρωτοποριακή προσέγγιση. Πού εστιάζεστε και ποια είναι η δέσμευσή σας;

Χ.Κ.: Η ηγετική θέση των Beauty Line στον χώρο της ομορφιάς στην Κύπρο, μας γεμίζει με την ευθύνη της συνεχούς ανανέωσης και εξέλιξής τους. Στο πλαίσιο της αποστολής μας, θέλουμε να εμπνέουμε την αυτοπεποίθηση, σε κάθε άνθρωπο, να ζει και να αισθάνεται όμορφα.

Η έμπνευση ομορφιάς, που σου προσφέρει το Beauty Line, γίνεται δύναμη να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Να είσαι, πρώτα απ’ όλα, ο καλύτερος εαυτός σου, μια γυναίκα αληθινή, μοναδική, ξεχωριστή!

Η αγορά απαιτεί από τους παίχτες να βρίσκονται σε εγρήγορση. Πώς η εταιρεία σας καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών και πώς διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό;

Ει.Χ.: Τα Beauty Line, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους, πρωτοπόρησαν. Άλλαξαν την αγοραστική εμπειρία των Κυπρίων καταναλωτών μέσα από μία καινοτόμα, για τα δεδομένα της εποχής, προσέγγιση στην εξυπηρέτηση.

Παραμένοντας πιστοί στις βασικές αξίες της μάρκας, προσαρμοζόμαστε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της αγοράς. Παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις και επενδύουμε στην τεχνολογία, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας.

Στα Beauty Line αναζητούμε πάντα την ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας. Επιδιώκουμε τη βαθιά σύνδεση μαζί τους, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αφουγκραστούμε και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τους. Το κτίσιμο και η καλλιέργεια αυτής της σύνδεσης απαιτεί μια αδιάκοπη προσπάθεια, μέσα από τη συνέπεια και τη συνέχεια των δράσεών μας, που δίνουν πρόσθετη αξία στον καταναλωτή και δημιουργούν μια σχέση αφοσίωσης και εμπιστοσύνης.

Τι να αναμένουμε στη συνέχεια από τα Beautyline;

Ει.Χ.: Τα Beauty Line άλλαξαν το λιανικό εμπόριο στον χώρο των καλλυντικών στην Κύπρο. Η ιστορία του brand ξεκίνησε πριν από 26 χρόνια, με όραμα να δημιουργήσει μια καινούργια και μοναδική εμπειρία αγορών, αλλά και να καθιερώσει ένα νέο τρόπο, με τον οποίο οι γυναίκες αποκτούν τα καλλυντικά τους.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα δημιουργούμε τάσεις, προσφέροντας την έμπνευση για μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες ομορφιάς, σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

Ως οι μεγαλύτεροι retailers της αγοράς του τομέα μας, έχουμε την ευθύνη όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να προσπαθούμε συνεχώς να ξεπερνούμε τις προσδοκίες του.

Πηγή: INB

PEOPLE & STYLE

Είσαι single στο Valentines day; Γιόρτασε την Galentine’s Day

Published

on

Μπορεί την 14η Φεβρουαρίου να γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 13 όμως οι απανταχού singles μπορούν να οργανώσουν το δικό τους πάρτι για την «Galentine’s Day».

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει έρθει – αφού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου – κι αυτό το κύμα αγάπης και ρομαντισμού με τα χιλιάδες κόκκινα τριαντάφυλλα και τα αρκουδάκια να ξεπηδάνε από κάθε γνωστό σου μαγαζί λόγω της ημέρας σε κάνει να νιώθεις μια μικρή μελαγχολία, μια μικρή οργή – έναν εκνευρισμό θα πω εγώ – αφού φέτος είσαι single. Κοινώς δεν είσαι σε σχέση.
Αρχικά, να σου πω πως σε καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις. Από την άλλη όμως, αισθάνομαι πως αν συνεχίσω λέγοντάς σου ότι «μέρα είναι κι αυτή και θα περάσει», το πιθανότερο είναι να με κοιτάξεις κι εμένα με αγριεμένο βλέμμα. Γι’ αυτό θα σου πω ότι μπορείς να περάσεις κι εσύ εξίσου καλά, κάνοντας απλά το δικό σου Galentine’s πάρτι. Ναι, ύστερα από έρευνα που έκανα σου λέω υπεύθυνα πως και οι singles έχουν ψυχή.

Τι είναι το Galentine’s Day;
Μπορεί η 14η Φεβρουαρίου να είναι γνωστή ως Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως η 13η Φεβρουαρίου είναι γνωστή σαν Galentine’s Day, δηλαδή μια ευκαιρία να γιορτάσεις μαζί με τις καλύτερές σου φίλες. Όχι ότι χρειάζεσαι μια δικαιολογία για να κάνεις ένα πάρτι με τις φίλες σου, αλλά αν είναι να επιλέξεις μία συγκεκριμένη μέρα, αυτή πριν του Αγίου Βαλεντίνου – είναι ιδανική.
Πώς θα διοργανώσεις το καλύτερο πάρτι για την Galentine’s Day
Για να οργανώσεις το τέλειο πάρτι για την Galentine’s Day σου, ξεκίνα με τα βασικά. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για ένα τέτοιου είδους πάρτι, οπότε μπορείς να κάνεις ό,τι ευχαριστεί εσένα και τις φίλες σου.
Για παράδειγμα μπορείς να οργανώσεις ένα homemade brunch, ένα κοκτέιλ πάρτι, ένα πιτζάμα πάρτι ή ακόμα και να πας μαζί τους στο αγαπημένο σας στέκι. Μόλις επιλέξεις τι ακριβώς θες να κάνεις, μπορείς να δεις και τις πρόσθετες λεπτομέρειες και έτσι να στείλεις και τις προσκλήσεις για το πάρτι σου!

Φυσικά δε γίνεται πάρτι χωρίς την κατάλληλη διακόσμηση.
Για την Galentine’s Day σου το ροζ και το κόκκινο μπορούν να είναι οι πρωταγωνιστές. Μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, γιρλάντες σε ροζ και κόκκινο χρώμα, αντίστοιχα ποτήρια και πιατάκια, confetti και φρέσκα λουλούδια είναι κάποια από τα πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφα με τις φίλες σου.
Κάτι επίσης, πολύ σημαντικό όσον αφορά κάθε πάρτι – άρα και αυτό για την singles’ μέρα σου – είναι το φαγητό που θα υπάρχει. Δεν χρειάζεται να έχεις ετοιμάσει πολλά πράγματα. Ένα πλατό αλλαντικών και τυριών, μερικά πιτσάκια σε σχήμα καρδιάς και φυσικά φράουλες που θα βουτήξετε σε λιωμένη σοκολάτα είναι το ιδανικό για να συνοδεύσεις εσύ και οι φίλες σου το κρασί ή το κοκτέλ σας.

Το τελευταίο πράγμα που θα είναι και αυτό που θα κάνει και τη διαφορά στο πάρτι σου είναι να δώσεις στις φίλες σου και μια goodie bag – μια τσάντα με διάφορα «καλλούδια» δηλαδή. Βάλε σε μια μικρή πάνινη τσάντα διάφορα girly πράγματα όπως, προϊόντα ομορφιάς σε μέγεθος ταξιδιού, ένα κερί και, φυσικά, μια εξατομικευμένη κάρτα Galentine.
Μετά από αυτό το πάρτι είμαι σίγουρη πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι απλά μια ακόμη μέρα για σένα.

Continue Reading

PEOPLE & STYLE

Δωρεάν βραδιές κινηματογράφου στη Λάρνακα

Published

on

Η Λάρνακα ετοιμάζεται να μαγέψει ξανά τους κατοίκους και τους επισκέπτες με τη συνέχιση των δωρεάν βραδιών κινηματογράφου. Κάθε Δευτέρα βράδυ, ταινίες από τον κινηματογραφικό χώρο του κόσμου θα προβάλλονται στο Δημοτικό Θέατρο Σκάλα, καθώς η Κινηματογραφική Εταιρεία Λάρνακας συνεχίζει την πρωτοβουλία της. Τον Ιανουάριο, οι λάτρεις του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις ταινίες – Γαλλική, Βελγική και Ισπανική παραγωγή.

Τη Δευτέρα, θα προβληθεί η ταινία “The Taste of Things“, μια παραγωγή του 2023 για τη μαγείρισσα Ευγενία και τον εργοδότη της, τον Ντοντέν, που αναπτύσσουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια 20 ετών. Ο έρωτάς τους δημιουργεί πιάτα που εντυπωσιάζουν ακόμη και τους πιο καταξιωμένους σεφ του κόσμου, και όταν ο Ντοντέν αντιμετωπίζει την αντίσταση της Ευγενίας να δεσμευτεί, αρχίζει να μαγειρεύει για εκείνη. Η ταινία πρωταγωνιστεί από την Ζουλιέτ Μπινός, τον Μπενουά Μαζιμέλ και τον Εμμανουέλ Σαλινζέρ και κέρδισε πέντε βραβεία σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. Η ταινία θα προβληθεί στην πρωτότυπη γλώσσα της (Γαλλικά), με ελληνικούς υπότιτλους.

H επόμενη ταινία θα είναι η γαλλική Love According to Dalva, η οποία αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και στη διεστραμμένη επιθυμία ενός κοριτσιού να μεγαλώσει. Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και το Βραβείο FIPRESCI στο Φεστιβάλ των Καννών. Προβλήθηκε στις 22 Ιανουαρίου και παρακολουθεί τη 12χρονη Dalva που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν γυναίκα και ζει με τον πατέρα της. Όταν εκείνος συλλαμβάνεται για κακοποίηση, μεταφέρεται σε ανάδοχη οικογένεια, αρνούμενη τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα της.

Η τελευταία προβολή ταινιών του Ιανουαρίου είναι το ισπανικό κοινωνικό δράμα Matria του 2023, γυρισμένο στη γαλικιανή γλώσσα. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ψαροχώρι της Γαλικίας στην Ισπανία, ακολουθώντας τη ζωή μιας γυναίκας που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με σκληρή δουλειά. Είναι παγιδευμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο, είναι μητέρα ενός 17χρονου κοριτσιού και εργάζεται σε ένα εργοστάσιο ψαριών. Όταν οι αλλαγές στο εργοστάσιο την αναγκάζουν να επανεξετάσει την απασχόλησή της, αρχίζει να φροντίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα που έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του.

Οι προβολές το βράδυ της Δευτέρας θα συνεχιστούν τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Νύχτες Κινηματογράφου Λάρνακας

The Taste of Things 15 Ιανουαρίου. Love According to Dalva. 22 Ιανουαρίου. Matria. 29 Ιανουαρίου. Δημοτικό Θέατρο Σκάλας, Λάρνακα. 8.30μμ. Δωρεάν. Με υπότιτλους στα ελληνικά. Τηλ: 99-434793

Continue Reading

PEOPLE & STYLE

Eurovision 2024: Με το “Liar” του Δημήτρη Κοντόπουλου στο Μάλμε η Sillia Kapsis.

Published

on

Με το τραγούδι “Liar”, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στο Malmo της Σουηδίας, η 17χρονη Αυστραλή-Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Sillia Kapsis.

Το τραγούδι με τίτλο Liar, υπογράφουν στην σύνθεση ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στίχους η Elke Tiel, γνωστή δημιουργός από την Ολλανδία.Η παραγωγή του τραγουδιού ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες σε γνωστό studio του εξωτερικού. Η δημιουργική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η εξαιρετική ανταπόκριση που έχει λάβει το τραγούδι από όλους τους εμπλεκόμενους έχει γεμίσει με ενθουσιασμό την Κυπριακή αποστολή.

Το Liar είναι ένα πολύ σύγχρονο ποπ dance τραγούδι, που η ενορχήστρωση και παραγωγή του ταιριάζει απόλυτα στην εκρηκτική σκηνική παρουσία της Silias Kapsis.

Η Silia Kapsis τις επόμενες ημέρες αναχωρεί για το Λος Άντζελες, προκειμένου να συναντήσει τους Kelly Sweeney και Guy Groove, τους χορογράφους που έχουν αναλάβει φέτος την επιμέλεια της χορογραφίας που θα δούμε τον Μάιο επί σκηνής. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Κύπρο για το γύρισμα του video clip.

Ακούστε snippet απο το demo version του τραγουδιού:

https://www.instagram.com/reel/C11-jpNN5Bc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Continue Reading

Trending